hello world!
Udgivet: 25. marts 2020

Fokus på kvindeidræt med Lærke Nielsen som ny idrætsleder

Det er en stor glæde for klubben at kunne præsentere et nyt særligt fokus på kvindeidrætten, som får en nyt kvindeligt medlem og idrætsleder med Lærke Nielsen.

Globen Sport vil styrke kvindeidrætten med en selvstændig idrætsleder, hvor kvindeidrætten bliver en del af breddeidrætten i håb om få flere kvinder til døveidrætten. Her skal den nye idrætsleder Lærke Nielsen lave opsøgende arbejde, have fokus på kvindernes idrætsønsker- og behov, samt skabe dialog og forsøge få flere kvinder til idrætten i tæt samarbejde med klubbens øvrige idrætsledere.

Lærke har selv dyrket meget sport som ung i forskellige sportsgrene. Derudover erfaring med at organisere forskellige arrangementer, og har tilbragt meget af hendes tid i forskellige klubber. Selvom hun ikke har erfaring som leder, så er hun meget motiveret og engageret til at tage imod forskellige kurser og eventuelle workshop.

Til sin udnævnelse som idrætsleder, fortæller hun: ’Jeg glæder mig utrolig meget til kunne vejlede kvinder i bedst muligt. Og jeg glæder mig også til at organisere forskellige motion- og sportstilbud til kvinder gennem Globen Sport.’

Afslutteligt ser Lærke frem til et godt og inspirerende samarbejde med Globen Sport, samtidigt til det spændende arbejde med skabe tilbud til kvinder.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram