hello world!
Udgivet: 26. juni 2016

Første halvdel af Sommer Le Mans overstået

Globen Sport har traditionelt tilmeldt sig det århusianske gokartturnering Sommer Le Mans som hvert år foregår i Racehall i Aarhus, men denne gang er der kun tilmeldt et hold bestående af klubbens nyeste medlem Martin Astrup og Globens erfarne kører Laurits Dahlstrøm som allerede har høstet en del flotte placeringer.

Holdet har deltaget i de 3 første afdelinger henover foråret og det er blevet til 2 bronze og 1 sølvmedalje, og ikke alene det men holdet fører også i AM gruppen.

Martin udtaler: "Laurits er uden tvivl det bedste makker jeg har haft. Selvom vores kørestil er ret forskellig, har vi tit meget ens tider. En enkelt afdeling består af et løb på 1 time inkl. 3 skift, er det kæmpe fordel at have en som Laurits og hans store erfaring. Det er med til at vi i øjeblikket fører AM gruppen. Nu venter der en længere sommerpause, inden der går løs igen til August og september."  

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram