hello world!
Udgivet: 7. februar 2021

Det første Globen CS:GO Cup blev en succes

Både Globen Sport og YouSee eSportligaen glæder sig over den succes som turneringen fik i går, da den første online turnering blev afviklet med 20 friske deltagere fordelt på 4 hold.

Turneringen blev desværre ikke streamet LIVE, men man kunne følge turneringen her: Globen CS:GO Cup

Man forventer næste turnering bliver inden udgangen af marts 2021, hvor det igen vil være gratis for døve, hørehæmmede og CI-brugere uden krav om medlemskab af hverken Globen Sport eller andre idrætsorganisationer.

Plads til forbedringer:

Der er altid plads til forbedringer, og her ønskede deltagerne der var en lodtrækning mere forud for turneringen i stedet for samme dag, så der kunne være mulighed for opvarmning inden kampstart.

Turneringsledelsen ønskede en sikkerhed for deltagerne var online, før holdene kunne fordeles ellers, ville det give ekstra tekniske tilpasninger lige før turneringen, som der også skete i går da 3 deltagere udeblev og gav plads til de andre på ventelisten.

Derudover var der andre ønsker om f.eks. fordeling af niveauer, samt præmier og en eftermiddagsturnering i stedet for om morgen. Alle ønskerne fra deltagerne, vil blive gennemgået på evalueringsmødet med YouSee eSportligaen, DGI og Globen Sport i næste uge.

Udvalgte tilbagemeldinger fra nogle af deltagerne:

Deltager A:

Jeg synes det er fedt at i kommer med dette tilbud. Jeg kunne godt tænkt mig at vi hold fast i det at forsætte med at spille mix hold eller 2on2 kunne også være sjovt at brug en lørdag på det. Det er jo altid fedt at møde ny folk og spille med dem så alle kan føle sig velkommen og lærer ny folk at kende. Det er jo også en god ting at udvikling esport for døve så der måske skøn dag kan lave en døv liga hvor der er måske 4-5 "fast" hold. Men jeg synes det kunne måske være fedt hvis der var måske et eller andet præmie så folk kæmper om det.

Deltager B:

jeg synes det er virkelige fedt at.... Man jo altid fedt at møde ny folk og spille med dem så alle kan føle sig velkommen og lærer ny folk at kende 😊 Jeg vil gerne forsætte med det 😊

Deltager C:

Hyggelig dag! Jeg ville sætte pris på at folk var bedre til at møde op til tidspunktet. Det er altid lidt træls at vente... Og så kunne det være fedt at vide holdene på forhånd, således vi måske kunne varme lidt op ugen indeni og snakke om taktik. Men det kræver selvfølgelig at folk gerne vil og er seriøse, og der skal altid være plads til en noob, som mig - som bare gerne vil hygge (og vinde). Tak for i dag!

Deltager D:

Først og fremmest et fedt arrangement! Kommer gerne med næste gang! I må gerne være lidt mere informativt allerede fra starten af, da vi er nogle som tvivler på, hvor og hvornår vi skulle mødes, og hvilket hold vi skulle på. Idet der ifølge program skulle holdene 'oprettes' i går. Tak for nu!

Deltagerholderne og holdfordeling:

Team A

TricoN
b^ iozzSTAR
Guxp
King
Drazio

Team B

ClemaZa
c4ciuM
nitq
Daniel Nielsen
Vagabond!

Team C

dual1ty
payne
Gotfredsen
mkyb9
STM

Team D

Wetendorff
SenLar
Nightmare
Fearloz
hidzig_aim

Resultaterne:

Hold:

(Klik på billedet for større format)

Kampe:

(Klik på billedet for større format)

 

Foto © globensport.dk

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram