Fodbold | Futsal

Gennem mange år i perioden 2003 – 2016 har klubben været med i døveidrættens futsal- og fodboldturneringer, hvor holdet var en af det mest dominerende hold både nationalt og internationalt.

I 2008 vandt fodboldholdet, det internationalt klubmesterskab Deaf Champions League i London, og efterfølgende i 2009 blev det til en anden plads. Først i 2015 i Tyrkiet, lykkes det holdet at spille sig til en finaleplads efter et par års fravær i europæisk fodbold, hvor de i finalekampen kunne høste sølvmedaljerne.

I 2016 havde klubben sin helt store internationale event i Aarhus, hvor Globen Sport var værten for Deaf Champions League Football Aarhus med stor succes.

I dag er både futsal og fodbold desværre forsvundet fra døveidrætten, og kun findes på landsholds plan, men klubben støtter forsat sine medlemmer økonomisk.

GN Foundation:

Klubben har siden 2012 haft et tæt samarbejde med GN Store Nord Fonden, som i dag hedder GN Foundation. Takke være den årlige støtte fra fonden, kunne klubben støtte sine medlemmer både nationalt og internationalt såvel i klubben som på døvelandsholdet.

I forbindelse med virksomhedens 150-års jubilæum i 2019, blev der udgivet en reklamevideo med interview med udvalgte medlemmer fra klubben, hvor der bliver fortalt om samarbejdet, støtten fra GN Foundation og dens betydning for klubben siden 2012.

Videoer:

Her kan du se videoerne fra Deaf Champions League Futsal 2015 i Graz, hvor Spot på Sport Aarhus udsendte 3 udsendelser med holdets deltagelse i turneringen:

Spot på Sport lavede en udsendelse med fokus på klubben Globen Sport, hvor de fulgte holdet til sæsonens sidste kamp i Døveligaen, hvor de tog imod DAN fra Odense. Vinderen af kampen kunne kalde sig Danske Mestre 2009/10, se hvordan det gik og hvem der løb med pokalen.

Her kan du se videoerne fra Deaf Champions League Football 2010 i Madrid, hvor Spot på Sport Aarhus ligesom i 2015 også udsendte 3 udsendelser med holdets deltagelse i turneringen:

Se de forskellige udvalgte holdfotos fra fodbold gennem tiden:

Se de forskellige udvalgte holdfotos fra futsal gennem tiden:

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram