hello world!
Udgivet: 25. januar 2021

FIFA turneringer på vej med DBU København

Samarbejdsaftalen med DBU København er en af de sidste som bliver præsenteret, efter Globen Sport i sidste uge præsenterede en CSGO samarbejde, er det nu kommet til et FIFA samarbejde med DBU København de næste 6 måneder.

I videoen er det eFodbold konsulenten Andreas Frost Gislund fra DBU København, der præsenterer samarbejdet med Globen Sport i selskab med tegnsprogstolken Margit Brandt Jonassen.

Ligesom med YouSee eSportligaen, er dette også et åben og gratis for alle døve, hørehæmmede og CI-brugere, hvor det ikke koster noget eller kræver medlemskab af hverken Globen Sport, DBU eller andre.

Der vil være plads til 32 deltagere, og afhængig af antallet af tilmeldte kan det variere i fordeling af hold, grupper eller turneringsform. Der gennemføres 5 turneringer, hvor der er mulighed for at samle point til den sidste finaleturnering i juni 2021 med spændende præmier.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram