hello world!
Udgivet: 26. januar 2015

Fest og farver til DM Festen 2014 i Aarhus Musikhus

I lørdags deltog Globen Sport i Aarhus Kommunes årlige DM-fest, hvor alle DM-vindere 2014 bliver hædret af kommunen. 

Festlighederne startede med en gallamiddag bestående af forret, hovedret og dessert. Der blev holdt taler og alle klubber fik traditionen tro en gave af Aarhus Kommune. I år var gaven et lille smart handy batteri, som kan bruges til at oplade sin smartphone, hvis man pludselig løber tør for strøm mens man er på farten.

Efter gallamiddagen og gaveregnen, gik turen videre ind i Musikhuset Store Sal, hvor det store show løb af stablen. Der blev givet priser til højre og venstre – Globen Spor var ikke nomineret til nogen pris. Der var underholdning fra bl.a. Super Flying Kids Junior der i bedste akrobatiske stil underholdt publikum, der var også flere musikalske indslag fra både kendte og upcoming bands, mellem de mange priser.

Kris Herman sluttede festlighederne af med en sang, mens hele publikum fik mulighed for at indtage den store scene. Derefter gik turen, for Globen Sports vedkommende, ind til Aarhus’ nateliv hvor festen fortsatte.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram