eSport | CSGO

Både eSport og eFodbold er klubbens største og mest aktive idrætsgrene i klubben, hvor der tilbydes en masse aktiviteter både fysisk og elektronisk.

eSport er en elektronisk sport som udøves både på brede og eliteplan gennem spil online og på internettet, hvor det afhængig af spillet kan blive spillet på computer, mobil, konsol, PlayStation m. flere. Det er en elektronisk sport som både er individuelt men også som holdsport, og udbydes i forskellige genre som f.eks. Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, League of Legends, Fortnite m. flere.

I Globen Sport har eSporten i øjeblikket kun fokus på Counter-Strike: Global Offensive (CSGO).

 

Elektroniske CSGO-arrangementer eller træning:

Der afvikles flere elektroniske arrangementer som er åben for alle, men også særligt målrettet kun for klubbens kontingentbetalende medlemmer.

For medlemmer:

De målrettede elektroniske arrangementer kun for klubbens medlemmer, bliver afviklet hos DGI via YouSee eSportligaen. Her bliver medlemmerne direkte inviteret af klubbens idrætsleder Anders Sehested, hvor de deltager gratis til de forskellige udvalgte CSGO-turneringer.

Derudover bliver der også jævnligt gennemført elektronisk CSGO-træning for klubbens medlemmer, hvor disse afvikles gennem esport platformen FACEIT.

For alle:

De åbne elektroniske CSGO-turneringer udbydes i et samarbejde mellem YouSee eSportligaen og Globen Sport, hvor der ind i mellem bliver afviklet en CSGO-turnering for alle døve og hørehæmmede.

Det er et landsdækkende projekt som støttes af udvalgte fonde og organisationer, derfor koster det ikke noget at deltage og der er heller ikke krav om medlemskab i hverken Globen Sport eller DGI.

 

Fysiske CSGO-arrangementer eller træning:

Der afvikles flere fysiske træningsaktiviteter, arrangementer og boot camp m. flere som er åben for alle, men også målrettet kun for klubbens kontingentbetalende medlemmer.

For medlemmer:

Fysisk træning udbydes kun for klubbens medlemmer i samarbejde med idrætsafdelingen eFodbold, og er placeret 2 steder i landet fordelt i Vejle for området Jylland og Roskilde for området Sjælland.

For alle:

Fysiske arrangementer som f.eks. LAN, boot camp m. flere vil være åben for alle, men der vil være en prisforskel mellem klubbens medlemmer og for dem som ikke er medlem af klubben.

 

Oversigt over klubbens arrangementer:

Uanset om det er fysisk eller elektronisk, så kan du se og eventuelt tilmelde dig til træningsaktiviteter, arrangementer, turneringerne m. flere via klubbens NemTilmeld eller klubbens Facebook begivenheder.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram