eSport træning Jylland

14. maj 2021 | Opdatering af siden er på vej!


 

Gennem en samarbejdsaftale med Bredballe Idrætsforening i Vejle, tilbyder klubben eSport træning i Jylland med mulighed for Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) eller FIFA computerfodboldspil på Playstation.

Træningen er en del af klubbens tilbud til medlemmerne som er inkluderet i det årlige kontingent på 300 kroner, dog er der en brugerbetaling på 25 kroner pr. gang som går til forsikring og diverse driftsudgifter i forbindelse med træningen.

Træningen tilbydes hver anden torsdag fra 17:30 – 21:00, og der er plads til 20 deltagere i CS:GO og 8 deltagere i FIFA.


Adresse:

Hældagerhallen
Nørremarksvej 157
7120 Vejle Øst

 

Faciliteter:

20 gaming stationer (PC’er med skærm, mus og tastatur) fordelt i et stort lokale, mens lokalet ved siden af er FIFA med skærme, PlayStation og konsoller til 8 personer.

Ansvarlig leder:

Anders Sehested
E-mail: andseh @ gmail.com
Telegram Chat: @triconzor

 

Tilmelding til eSport træning foregår således:

Tilmeldingen sker direkte på linket til NemTilmeld her.

- Tilmeldingen er bindende, dog kan man fortrydelse/afbud senest 48 timer.
- Betaling skal ske ved tilmeldingen.
- Venteliste er tilgængeligt og vil blive givet videre ved fortrydelse/afbud.

 

Støtte til transportgodtgørelse:

Alle klubbens medlemmer har mulighed for transportgodtgørelse til klubbens aktiviteter, men i forbindelse med træningen hver anden uge vil det også være muligt med en delvis støtte ved fælleskørsel. Kontakt klubben på info @ globensport.dk for en transportordning.

Dog forventes det kun give transportstøtte til medlemmer til træningsaktiviteter i samme landsdel, som betyder der ikke gives transportgodtgørelse for medlemmer fra Jylland til træning på Sjælland eller omvendt. Dette gælder dig ikke særlige undtagelser som f.eks. boot camp, LAN eller andre eSport arrangementer.

Når medlemmerne har fået godkendt en transportordning, skal disse indberettes på linket her.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram