hello world!
Udgivet: 8. oktober 2010

Er Den Sorte Hær mætte af succes?

Globen Sport præsterede i lørdags at tabe for første gang i over 20 ligakampe. Et rødt kort til hjemmeholdet og et par personlige fejl banede vejen for Globen Sports første nederlag i to sæsoner.

Globen  Sport startede sæsonen med at skyde sig på duskepladsen da Viking blev besejret med 1-9, herefter troede ingen at Globen Sport nogensinde i denne sæson ville blive viftet af pinden og da slet ikke at holdet ville havne på en katastrofal tredje plads efter 1. runde af i alt 3. runder – grundet de få hold i Døveligaen spilles der tre kampe mod hvert hold i denne sæson.

Globen Sport spillede 3-3 mod et Døvania hold uden en eneste etableret landsholdspiller. Og for at det ikke skal være løgn, fik Døvania udvist deres målmand efter en god times spil, men lige lidt hjalp det.

Mod DAN skabte Globen Sport yderligere opmærksomhed omkring sig selv ved at tabe 1-2 på hjemmebane. Alle tre mål kom ved hjælp af personlige fejl. Først er en GS forsvarsspiller uheldig med en svag tilbagelægning til målmanden, Ulrik Mjelva er hurtig, opsnapper bolden og sender den i netmaskerne, uden chance for Søren Jensen. Brian Bille scorer til 1-1 på direkte hjørnespark (!), først en tunnel på DAN’s højre back, som står ved nærmeste stolpe og ind i nettet. DAN scorer til 1-2 få minutter før tid på et vaskeægte kontraangreb. GS har hjørnespark, men bolden havner for fødderne af Nassor Salim lige udenfor kanten af feltet, han sparker bolden op på GS’ banehalvdel og Ulrik MJelva kommer igen spurtende og har det let, da ingen agere libero, således der er alt for stor afstand mellem målmand og forsvar.

Globen Sport stillede op med følgende spillere:

Søren Jensen (Målmand)
Brian Bille ©
Jeppe Schjødt
Brian Andersen
Søren Glad
Anders Pedersen
Troels Dyhr
Jonas Køedt
Søren Bøgsted
Martin Søltoft
Martin Jacobsen

Bænken
Nicolaj Molbo
Ivan Strømgaard

DAN stillede i dagens anledning bl.a. med følgende spillere:

Henrik ’HP’ Pedersen (Målmand)
Stefan Hansen ©
Kenn Madsen
Jeppe Svendsen
Christian Grotkjær
Dennis Sørensen
Christian Sonne
Markus Rokkedahl
Kasper Jørgensen
Ulrik Mjelva
Nassor Salim

Bænken
Martin Lang
Ronald Kato

Det er nu en realitet at GS har fået den dårligste sæsonstart siden 2006. Man kan så spørge sig selv om det er nu vi skal grine? Få min skyld må I gerne, jeg er fortrøstningsfuld - jeg tror ikke GS har tænkt sig at smide flere point over bord i denne sæson; smide point ud af vinduet mod middelmådige hold der på papiret bør være babymad for et hold i Globen Sports vægtklasse. Den der ler sidst, ler bedst.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram