hello world!
Udgivet: 24. marts 2016

Medlemmerne fik stor udbytte af gokart-træning i Aarhus

Søndag d. 20. marts 2016 dannede rammerne for en usædvanlig træningsdag i klubbens gokartafdeling med Tommy Schröter og hans hjælper Nicolaj Kandborg, hvor han som motorcoach skulle undervise, rådgive gennem simulatortræning og coaching både personligt og på banen i Racehall.

Klubbens idrætsleder Michael Vestergaard fortæller, at Globen Sport har en stor passion og lidenskab for gokarten som skyldes sammenholdet blandt bestyrelsen, ledelsen og medlemmerne. De sidste 1,5 år har klubben stået i spidsen for blandt andet med daværende idrætsleder Laurits Dahlstrøm, at forsøge skabe danmarksmesterskab i gokart for døve og samtidigt få landshold i døveidrætten.

Målet med træningsdagene for klubbens medlemmer er, at få mentalt fokus på de udfordringer der kan komme, når man benytter sig af udlejningsgokart som skiftevis kan være rigtige gode, dårlige eller bare nogenlunde. Det mentale er afgørende for kørslen ifølge coachen Tommy Schröter, og det har der været en af hovedpunkterne til træningen i Racehall.

En af de andre hovedpunkter som der også er fokus på er den tekniske kørsel, hvor man skal vide hvornår man skal dreje og hvor meget man skal dreje i svingene. Det er netop derfor man har valgt Aarhus, Holbæk og Aalborg som har forskellige former for sving, og målet er gøre medlemmerne bevidste om det tekniske afgørende når de drejer og bremser, for det vil være nok til kunne vinde et par sekunder i løbet og vinde en afgørende placering.

Globen Sport vil gerne sige tak til klubbens medlemmer for en dejlig dag, og tak til vores samarbejdspartnere som fik dagen gennemført professionelt og ordentlig for klubbens medlemmer. En stor tak til personalet for servicen hos RacingRoom, Racehall og The Dinner Cafe, samtidigt en stor tak til coachen Tommy Schröter, Nicolaj Kandborg og Claudio Amdisen.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram