hello world!
Udgivet: 3. maj 2015

Eksklusivt interview m. Nassor Salim om DCL Tyrkiet

Hovedopgaven ved sammensætning af et hold er, at finde de bedste spillere som passer til de forskellige positioner på banen og Globen Sport udrettede det utrolige ved Deaf Champions League også selvom der var et par overraskelser i truppen. 

Søger man efter den dygtigste spiller i døveidrætten i Danmark, så dukker navnet Nassor Salim således op som i øjeblikket spiller på det højeste fodboldniveau hos hørende i forhold til de andre døve fodboldspillere i Danmark.

Holdets præsentationer ved nå til finalen ved Deaf Champions League skyldes ikke bestemte præsentationer af enkelte ledere eller spillere, men af hele holdet samlet som udrettede det mest utrolige comeback i europæisk fodbold efter års fravær og bundplaceringer de sidste 5 år. Alligevel skilte Nassor sig lidt ud ved, at fik utrolig flot internationalt anerkendelse, hvor han blev kåret til finalens bedste spiller og blev udvalgt DCL Al star holdet.

Holdets teamchef Michael Vestergaard havde gennem en længere periode haft en snak med Nassor om, at komme på holdet til Deaf Champions League og det som afgørende han takkede ja var udvidelse af holdet til, at omfatte nogen af de skandinaviske bedste spillere som André Røine, Alexander Wroldsen, Alexander Neverland, Nabil Tebibel og Ali Attar.

2015-04-23 16.10.57

Inden afrejsen havde Nassor ikke nogen forventninger eller gøre sig nogen forventninger til turneringen i Tyrkiet. Men han følte sig ret meget trygt ved planlægningen, forløbet og førsteindtrykket af holdet. ’Det virkede som om holdet havde en grad af perfektionisme, behandlede hinanden som brødre, styrkede hinanden allerede ved afrejsen og det var sgu positivt’, fortæller Nassor i interviewet.

Nassor har tidligere haft svært ved, at finde sin rigtige klub og har derfor skiftet lidt rundt i klubberne tidligere. Men inden for futsal fortæller Nassor, at han føler sig godt hjemme det svenske hold SK Lundia og er meget glad for, at han tog chancen med Globen Sport i 11.mands fodbold.

Det vigtigste i Globen Sport har været, at spillerne og trænerne kan fungere både uden for og på banen – det har været den største tryghedsfølelse for Nassor. ’Trænerteamet med Brian og Ronnie var helt vildt bæredygtig, som fik os til fjerne vores tanker, fik os til føle os selvsikre og fik en rolig afslappet spillementalitet’, fortæller Nassor.

2015-04-25 12.09.26

Som det sidste spørgsmål bliver Nassor spurgt om sammenligning af Globen Sport og landsholdet, samt forskellen mellem deltagelsen til EM, VM, Deaflympics og Deaf Champions League?

’Det er helt klart, at kombinationen af Globen Sport og de skandinaviske spillere er noget som styrker vores erfaring, passion og samarbejde på banen fordi de har en hel anden fodboldkultur’, fortæller Nassor. Derudover mener han, at forberedelsen har været 100 procent perfektionisme fordi spillerne følger teamchefen til omklædningsrummet, og derefter overtager trænerne som en oliesmurt maskine. ’Det har været frustreret nogen gange på landsholdet, at der er så meget ventetid fordi han ofte ikke ved hvad man skal når man står af bussen, og så mister man hurtigt fokussen fordi man selv skal opsøge overblik’ slutter Nassor i interviewet.

Inden interviewet slutter helt så griner Nassor med et smil og siger: ’Hvis Globen Sport skal med til Aarhus næste år, og teamet består af sammen kombination af de bedste skandinaviske spillere og teamet med Michael, Brian og Ronnie. Så vil jeg gerne spille med Globen Sport fordi vi er one team, one Family, Globen Sport the true champions’.

2015-04-25 23.22.24

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram