hello world!
Udgivet: 3. september 2016

Døvelandsholdet i gokart mister EM guldpokalen

På billedet ses de to nye europamestre i hold som deltog i lørdagens Denmark Open.

Rygterne havde cirkulerede rundt de sidste 2 uger, og her under lørdagens Denmark Open blev det endelig officielgjort, at det danske døvelandshold i gokart måtte aflevere deres EM guldpokal til tyskerne. 

Selvom de individuelle europamestre Patrick Lauridsen og Dennis Kaae vandt en podieplads ved Denmark Open, så var det ikke en positiv dag fordi de følte et nederlag ved, at have vundet EM guld for hold ved Alés i Sydfrankrig d. 9.-12.juni og i dag måtte efterfølgende aflevere pokalen tilbage.

EM resultaterne for hold er blevet til, at Tyskland vinder guldpokalen med 400 point og Danmark vinder sølvpokalen med 395 point.

Til overrækkelsen af pokalen til tyskerne udtalte de sig efterfølgende til globensport.dk, at der har været en masse problemer fra de franske arrangører og det viste sig efterfølgende, at resultaterne ikke var blevet opgjort rigtigt efter den danske episode med et sort flag og strafpointene ikke var blevet noteret og derfor heller ikke blev fratrukket.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram