hello world!
Udgivet: 11. maj 2017

Døveidrættens Årets Idrætspræsentation 2016: Herrelandsholdet i futsal

Under DDIs repræsentantskabsmøde d. 30. april 2017 blev den årlige pris: Årets Idrætspræsentation uddelt til herrelandsholdet i Futsal

Globen Sport ønsker stort tillykke med prisen til klubbens medlemmer på landsholdet:

Mustafa Harmanci
Jason J. Rasmussen
Mark S. Alstrup
Søren D. Bøgsted
Mads Gotfredsen
Nicolaj M. Havtorn
Emil Empacher
Benjamin Knudsen

---

Motiveringstale fra Elitechef Joachim Thor Krøyer:

Der har været nedture og der har været opture. I de sidste par år har der været en udvikling både på banen og uden for banen, og det er imponerende at se den udvikling fra at være et landshold i opløsning til at være et landshold i den absolutte top, for landsholdet kan virkelig nå langt hvis de fortsætter den udvikling de er i gang med i øjeblikket.

Første prøvelse var NBM 2016 i Letland, hvor herre futsal landsholdet fik en flot 2.plads, ja en flot sølvmedalje. Dette var fortjent, og dette var et stort flot resultat af alle på landsholdet, idet de sidste par år har tiden være brugt til at genopbygge landsholdet med en ny motivation, vilje, vindermentalitet, og ikke mindst at det er et landshold med et sammenhold som er i en klasse for sig selv, ja det er i top.

Dette lover godt for fremtiden, og der er ingen tvivl om at der kommer mange flere flotte resultater, det glæder vi os til. Men nu er det her og nu vi skal have årets idrætspræsentation på plads først, og dette er som sagt tidligere fortjent, at årets idrætspræsentation 2016 er:

HERRE FUTSAL LANDSHOLDET FOR DEN FLOTTE SØLVMEDALJE VED NBM 2016.

(Kilde: deafsport.dk)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram