hello world!
Udgivet: 10. maj 2017

Døveidrættens Årets Fund 2016: Patrick Lauridsen, gokart

Under DDIs repræsentantskabsmøde d. 30. april 2017 blev den årlige pris: Årets Fund uddelt til klubbens medlem, Patrick Lauridsen

Globen Sport ønsker Patrick stort tillykke med prisen som Årets Fund 2016

---

Motiveringstale fra Elitechef Joachim Thor Krøyer:

Med masser af fart, mange sving og overhalinger, ja der er fart på en gokartbane. Ikke så lang tid siden var andre gokartkørere de bedste i Danmark, men sådan er det ikke mere, da en ny ung kører har igennem de sidste par år har haft fart på og lavet mange overhalinger, ja han har også overhalet de bedste kørere i døveidrætten.

Ved EM Gokart 2016 i Frankrig vandt Patrick Lauridsen EM individuelt, og det er et flot resultat og et stort gennembrud for ham på den internationale scene.

Han er et stort talent med masser af potentiale for flere flotte resultater i fremtiden både national og international, og vi glæder os til at følge med i den videre udvikling, og både du og dine landsholdskollegaer har virkeligt sat Danmark på kortet som en af, ja måske Europas bedste gokartnation, ja også at du er helt fortjent Europas bedste gokartkører.

Du har fortjent, prisen årets fund 2016, og kom op og modtag den.

PATRICK LAURIDSEN FOR DEN FLOTTE 1.PLADS VED EM GOKART 2016.

(Kilde: deafsport.dk)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram