hello world!
Udgivet: 3. februar 2012

DM Futsal i Aalborg

D. 7. januar 2012, blev der afholdt DM futsal stævne i Aalborg. Globen Sport stillede op med 3 hold; 2 hold i 1. division og et hold i 2. division. Vores mål var at både 1. hold og 2. hold skulle sikre 1.-2. plads i 1. divisionen og 3. hold skulle sikre oprykning til 1. division.

Den første kamp mellem 1. og 2. hold endte med en sejr på 4-2 til 1. holdet. Herefter kørte 1. holdet sejren hjem, dog med et uafgjort til allersidst mod DAN, men dette påvirkede ikke deres placering.

2. holdet endte på 3. pladsen i 1. divisionen. Globen Sports 2. hold spillede uafgjort mod Døvanias 1. hold, en kamp de gerne ville have haft vundet. Dette påvirkede at 2. holdet kom på 3. pladsen, idet at vi tabte mod Globen Sports 1. hold.

Samtidigt skulle vores 3. hold kæmpe om oprykning til 1. division. Det var nogle nervepirrende kampe for dem, for det var et held, at 3. hold sikrede oprykningen til 1. divisionen. Det vil sige at til næste DM i futsal, spiller vi med 3 hold i 1. divisionen.

Alt i alt kan vi være tilfredse med vores præstentation under DM futsal, to af vores hold endte i top 3 i 1. divisionen og et hold rykkede op til 1. divisionen. Vi har efterfølgende talt om, om vi måske har spillere nok til at stille op med et 4. hold til næste år. 4. holdet som kommer til at spille om oprykning til 1. divisionen.

Derudover blev vores målmand Søren Jesen kåret som turneringens bedste målmand og vores spiller Anders Pedersen blev kåret som turneringens bedste spiller og sidst men ikke mindst så blev vores unge spiller Søren Bøgsted topscorer under turneringen.

1. hold bestod af:

Brian Bille

Jonas Køedt

Troels Dyhr

Martin Søltoft

Martin Jacobsen

Søren Bøgsted

2. hold bestod af:

Jeppe Schjødt

Brian Andersen

Nicolaj Molbo

Benjamin Knudsen

Anders Pedersen

Søren Jensen

3. hold bestod af:

Tobias Holland

Jakob Gade

Herluf Juul Christiansen

Per Jensen

Ivan Strømgaard

Ahmet Kaya

Hilsen Formanden for Globensport

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram