hello world!
Udgivet: 24. februar 2024

Discgolf er godt flyvende inde i det nye år

Discgolfen er en af de nye idrætsgrene som kom på klubbens program sidste år. Her i det nye år er medlemmerne godt flyvende til turneringerne, hvor specielt klubbens medlemmer Ulrik Mjelva og Martin Astrup har været meget aktivt.

Deres første turnering var d. 14. januar 2024 til Discimport Vintertour i Tilst ved Århus, hvor Martin blev nummer 2 og Ulrik blev nummer 3.

Både Ulrik og Martin fortæller, at til deres første turnering var der meget koldt og godt 20 cm frossen sne. Det var en udfordrende og sjov turnering, hvor de startede lidt svagt, men endte med en stærk afslutning og en podieplads.

I sidste uge deltog de igen til en anden turnering til 4. afdeling af Discimport Vintertour i Esbjerg d. 18. februar, og der var Ulrik og Martin igen på marken. Mange af turneringerne har også deltagelse af mange andre døve og hørehæmmede fra landet, så det giver dem en god balance og gode modspil fra samme målgruppe.

I Esbjerg lykkes det Martin at blive nummer 1 i 4. afdeling, men fik desværre en samlede placering som nummer 6. fordi han ikke deltog i de 2 første.

Men for Ulrik blev det anderledes, da han fik en 4. plads i 4. afdeling, men opnåede en 3. plads i den samlede placering for alle afdelinger.

Foto © Privat fotos

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram