hello world!
Udgivet: 28. marts 2019

Den nye bestyrelse i arbejdstøjet

Onsdag aften havde klubbens nye bestyrelse sit første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen d. 2. marts 2019, og her foregik mødet online via skype med kassereren i Bruxelles, sekretæren i Oslo, formanden i Roskilde og suppleanten i Aarhus.

Hele den nye bestyrelse har en kæmpe erfaring fra forskellige foreninger og områder, så derfor var der stort fokus på den nye bestyrelses behov, ønsker og forventninger til klubbens nye tid. Det blev et godt møde, hvor der blev drøftet nye kerneværdier, samt hvor bestyrelsen skal lægge sine kræfter og fokus.

Under mødet blev der orienteret om hvad der sker i klubben, samt uddelt forskellige ansvarsområder, opgaver og fastlagt procedurer.

Bestyrelsen glæder sig til et nyt bestyrelsessår hvor vi alle vil bestræbe os på, at komme så meget ud som muligt. Det bliver et år hvor medlemmerne vil kunne mærke at den nye bestyrelse blandt andet vil have mere gennemsigtighed og åbenhed.

Vi havde et konstruktivt møde, med en positiv energi og lysten til at gøre en forskel for medlemmerne, samt ser frem til et godt samarbejde med sponsorer, samarbejdspartnere og idrætsorganisationer.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram