hello world!
Udgivet: 1. februar 2010

Deaf Champions League 2010

Deaf Champions League 2010 foregår i Madrid i dagene 29. april - 3. maj 2010. Globen Sport skal som vindere af Døveligaen repræsentere Danmark i det forjættede land.


De spanske arrangøre har været sent ude, men nu er alt endelig på plads og Globen Sport kan melde deres ankomst i Madrid Barajas International Airport torsdag den 29. april 2010, hvor vi ankommer fra Kastrup Airport. Mandag den 3. maj går turen igen til den danske hovedstad.

22 hold har allerede tilmeldt sig Deaf Champions League 2010, men programmet tillader kun 16 hold. Arrangørerne vil først frasortere hold som ikke er mestre i deres hjem og dernæst se hvordan situationen ser ud. Globen Sport er selvfølgelig garanteret deltagelse i Madrid - Globen Sport er et varmt navn i Europa også det faktum at Globen Sport er det farligste hold man kan møde, hvis man kigger på antal vundne kampe i CL-regi.

Arrangørerne har ikke oplyst hvilke hold der deltager. Men de svenske mestre fra IK Hephata deltager. I England slog Everton både Arsenal og Fulham af pinden og kunne krone sig som engelske mestre, de deltager med stor sandsynlighed også, ligesom de tyske mestre og sidste års værter fra Stuttgart sikkert også gør. Og så er der selvfølgelig de spanske værter og sidste års mestre fra Castellon.

Vi håber igen i år at vi får følgeskab af en flok fantastiske fans!

Globen Sport har nu holdet klar som skal til Madrid og forsvare Globen Sports status i Europa. Med forbehold for ændringer.

Holdet er som følger:

1. Søren Jensen (Målmand)

2. Jannick Jakobsen

3. Mads Knudsen

4. Bilal Sadiq

5. Anders Pedersen

6. Jacob Bast

7. Jon Hesselberg

8. Jeppe Schjødt

9. Martin Jacobsen

10. Brian Bille (Cpt.)

11. Martin Søltoft

14. Ivan Strømgaard

17. Brian Andersen

18. Tobias Holland

19. Søren Bøgsted

20. Benjamin Knudsen

21. Heinz Kristensen

25. Laurits Dahlstrøm

77. Kim Bøge

 

Stab:

Kenneth Borg

Anders Gadkjær

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram