hello world!
Udgivet: 13. juni 2010

De uovervindelige sejrede

Globen Sport kan nu kalde sig Danmarksmester for andet år i træk. Foran ca. 75 tilskuere på Tranbjerg Stadion sejrede Den Sorte Hær i den kamp vi havde ventet på hele sæsonen. Dermed bliver Globen Sport på tronen.

Igennem hele sæsonen har der været kampe, hvor man sommetider måtte sande at de sortklædte spillere ikke spillede op til deres bedste, alt for ofte gik der smartass i det hele og spillerne ville selv score frem for at lave en målgivende aflevering. Det er den slags kampe der får os til at se frem til topkampen hvor landets bedste spillere mødes. Hvor der er garanti for flot fodbold, højt tempo, gejst og tacklinger. Hvor hele holdet skal spille op til sit bedste for at vinde og det gjorde Globen Sport med stil på Tranbjerg Stadion - det er sådan fodbold skal spilles!

Det første kvarter af kampen er nervepirrende med chancer i begge ender, hvor DAN er tættest på da overliggeren fanger Nassor Salims skud. 17 minutter er der spillet da Globen Sports komet, Søren Bøgsted, scorer hans ottende sæsonmål. Han fanger en høj bold i feltet, drejer rundt med bolden og med et faldt skud sender han Globen Sport på sejrkurs. Det giver mere ro i spillet og boldbesiddelsen bliver for alvor at mærke, hvor specielt en Fatih Öcal i storform agere playmarker og formår at få bolden rundt i alle hjørner af banen og foder spillerne med millimeterpræcise afleveringer der får mundvigen til at løbe i vand, det giver Globen Sport en masse gennembrud, specielt ned af venstre kanten, hvor Søren Bøgsted og Brian Andersen i stor stil rykker fremad gang på gang og gør det ekstra svært for en halvskadet Benny Gravesen. Kampuret runder en halv time da Jon Hesselberg sender en kanon af sted fra distancen, den sidder midt på overliggeren og riposten ender hos Brian Bille der tæmmer bolden med brystet inden han halvflugter Globen Sport på 2-0. Men DAN har ikke opgivet til trods for at de nu skal score 6 mål for at vippe Globen Sport af tronen. De kæmper bravt videre og 10 minutter inden halvlegen er Jonas Køedt tæt på at bringe balance i regnskabet med et hovedstød, men Søren Jensen er hurtigt nede ved stolpen og får reddet.

Det flotte spil fortsætter i 2. halvleg, hvor DAN kommer mere og mere ind i kampen og får testet Søren Jensen et par gange ved Nassor Salim og Stefan Hansen. Tætteste på scoring i 2. halvleg er Stefan Hansen da han et kvarter før tid bryder gennem i højre side, men Søren Jensen kommer ud af målet i tide og får afværget hans skud. Trods stor chancer til begge hold ender halvlegen målløs og Globen Sport kan kalde sig Danmarksmester for andet år i træk.

Det lykkedes Globen Sports alderspræsident, Kim Bøge, der har næsten 38 år på bagagen, at neutralisere og holde DANs giftigste våben, Nassor Salim, væk fra de helt store chancer. Det frustrede tydeligvis den giftige angriber at blive mandsmarkeret så tæt i hele kampen, Globens taktik lykkedes til punkt og prikke.

Kampens spiller: Fatih Öcal

Kamp fakta

Globen Sport - DAN 2-0 (2-0)
(17) 1-0 Søren Bøgsted (Ingen assist)
(30) 2-0 Brian Bille (Assist: Jon Hesselberg)
(35) Jon Hesselberg, Globen Sport
(38) Christian Grotkjær, DAN
(68) Kim Bøge, Globen Sport
(73) Frank Hansen, DAN
(76) Ivan Strømgaard, Globen Sport
(80) Nassor Salim , DAN

Tilskuere
Ca. 75

Globen Sport (4-3-3)

Søren Jensen
Jeppe Schjødt (70. Ivan Strømgaard), Anders Pedersen, Søren Glad, Brian Andersen (45. Jacob Bast)
Fatih Öcal, Kim Bøge, Lars Løvig
Brian Bille (60. Benjamin Knudsen), Jon Hesselberg, Søren Bøgsted

DAN (4-3-2-1)

Torben Lambert
Benny Gravesen, Jonas Køedt, Frank Hansen, Jeppe Svendsen
Ali Reza, Dennis Sørensen, Martin Lang
Stefan Hansen, Christian Grotkjær
Nassor Salim

Søren Bøgsted har netop scoret til 1-0

 

Globen Sport - Danmarksmester 2009/2010. (Foto: Simone Julie Jacobsen)

 

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram