hello world!
Udgivet: 25. juni 2015

DCL Sport med til Idrættens Eventmanagement Uddannelse 2015

Michael Vestergaard har deltaget i ’Idrættens Eventmanagement Uddannelse 2015’ på vegne af klubbens støtteforening DCL Sport for døve og hørehæmmede i Århus.

Målet med deltagelsen var, at styrke og beklæde Michael i hans funktion som præsident for organisationskomiteen ’9th Deaf Champions League Football Men Aarhus 2016’ som bliver arrangeret af støtteforeningen DCL Sport for døve og hørehæmmede i Århus.

I perioden fra marts til juni gennemførte Sport Event Danmark for 6. gang et fuldt booket hold på Idrættens Eventmanagement Uddannelse 2015 i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund.

Uddannelsen bygger på de problemstillinger, som idrættens eventarrangører ofte sidder med i dagligdagen samt arbejdsområde der med fordel kan sættes fokus på i planlægningsforløbet. Deltagerne er primært nuværende og kommende arrangører af internationale sportsevents, herunder frivillige og ansatte i specialforbund, værtsbyer, sportseventorganisationer mv.

Holdet bestod denne gang af 26 repræsentanter fra:

Dana Cup Hjørring
Dansk Døve-Idrætsforbund
Dansk Badminton Forbund
Challenge Danmark
Dansk Boldspil Union A/S
Dansk Forening for Rosport
Danmarks Sportsdanser Forbund
Dansk Orienterings-Forbund
Dansk Triatlon Forbund
Esbjerg Kommune
DaHouse
DCL Sport for døve og hørehæmmede i Århus
Danmarks Gymnastik
JBK Horse Shows
Helsingør Kommune
Herning Kommune
Horsens Kommune
Københavns Kommune
Made in Denmark, Europa Golf Tour
Trekantområdet Danmark
Tryg Fonden, Dansk Svømmeunion
Aalborg Kommune

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram