hello world!
Udgivet: 11. februar 2016

DCL Aarhus 2016 mangler penge for gennemførelse

DCL Komiteen har bekræftet, at der er 8 deltagere til DCL Aarhus 2016 – men skal de en tur til Aarhus om 3 måneder?

I dag blev et nyt budget fremlagt af OCs præsident Michael Vestergaard som kunne oplyse DCL Komiteen, at der i dag er et budgetunderskud på 120.000 kroner ud af et samlet budget på 500.000 kroner.

Globen Sport og Støtteforening DCL Sport som står bag DCL Aarhus 2016, har været i dialog med en advokat og klubbens egen statsautoriseret revisor. Konklusionen fra revisoren og advokaten er, at hverken organisationskomiteen eller bestyrelsen har handlet uansvarligt, men det vil det blive opfattet hvis man beslutter sig for en gennemførelse med et budgetunderskud på 120.000 kroner.

Ifølge OCs præsident Michael Vestergaard er det en meget trist situation, hvor man har haft store økonomiske konsekvenser efter konkurs af Centrum Turist og FC Vestsjælland. Men nu har man orienteret DCL Komiteen om situationen, og nu kommer det næste skridt fra DCL Komiteen om værtskabet skal forsætte eller om DCL Aarhus 2016 bliver aflyst?

Kilde:
Pressemeddelelse fra organisationskomiteen (OC) for 9th DCL Aarhus 2016

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram