hello world!
Udgivet: 22. maj 2016

DCL Aarhus 2016 blev en succes i Viby Idrætspark

Sportsligt blev det en mindre succes for klubbens fodboldhold Globen Sport, men alt omkring DCL Aarhus 2016 har været en succes som også har været velsignet med årets første hedebølge med masser af solskin og varme hele ugen. 

Turneringen blev afviklet i Viby Idrætspark i dagene 10. – 13. maj 2016, mens de officielle arrangementer som lodtrækning, velkomstreception og turneringsmøderne allerede var et par dage før turneringsstar.

Selvom der var lagt op til større turneringsrammer med finale på Ceres Park & Arena, som er man alligevel meget tilfreds med finalen på Viby Idrætspark som havde en mere charmerende og hyggelig stemning. Finalen blev afsluttet med festfyrværkeri og kanonslag over opvisningsbanen efter, at Istanbul for første gang kunne hive mesterskabspokalen op over hovederne.

Allerede nu har både DCL Komiteen og European Deaf Sports Organisation (EDSO) rost det flotte arrangement, og det er bestemt noget man er stolte af i klubben. Ifølge organisationskomiteen (OC) er den store succes kun fordi de mange frivillige som lagede vejen forbi og hjalp til.

Derudover skyldes det også de mange samarbejdspartnere som Hotel Helnan, Todbjerg Busser, Aarhus Taxa, Røde Kors, Tolkecenter Danmark, Tegnsprogstolken, Viby Idrætspark, SportsWeb m. flere.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram