hello world!
Udgivet: 11. juni 2016

Danmark suverænt foran til EM finalen i gokart

Foto fra Pôle Mécanique Karting

Første del af EM er gennemført med træning og kvalifikation med suveræne flotte fremragende præsentationer som har ført til, at danske kørere på landsholdet har kvalificeret sig til både A og B finalerne her til eftermiddag. Omgangstiderne er fordelt efter 20 bedste i A-finalen, og derefter resten som fordeles med de øvrige finalekategorier efter deres omgangstider.

Danske kørere i A-finale:

Ian Andersen (Viking)
Patrick Lauridsen (GS)
Dennis Kaae (GS)
Franklin Richter (GS)
Frank Vogel (Viking)
Tobias Davidsen (GS)

Danske kørere i B-finale:

Martin Astrup (GS)
Laurits Dahlstrøm (GS)

Der har ikke været de helt store problemer med karterne som man havde frygtet, og det har været til gode omgangstider for stort set hele det danske landshold.

Under EM i Frankrig har det været en særledes rigtig god dag for klubbens medlem Patrick Lauridsen som har kvalificeret sig som nummer 2 i A-finalen, og han er sikkert ret nervøs men er en type som altid er meget selvsikker på banen med en god fornemmelse når der skal køres løb.

Desuden har andet også været en rigtig god dag for klubbens nybegynder Tobias Davidsen som ikke har mange træningstimer bag sig, men fik kørt sig til en kvalifikation blandt de 20 dygtigste europæiske kørere i A-finalen.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram