hello world!
Udgivet: 11. oktober 2013

DAN på overarbejde før kampen mod Viking

På søndag d. 13. oktober 2013 skal Viking som den førende hold for første gang møde DAN i Døveligaen, og DAN har bestemt været på overarbejde den sidste uge for sikre sig et stærkt hold i kampen om de næste point.

I august præsenterede DAN intern 4 nye spillere inkl. Emil Empacher som nu spiller for Globen Sport, og siden har DAN kæmpet med medlemmernes kontingentbetaling ligesom man også oplever i Globen Sport, men en særlig historie gjorde sig bemærket i DAN.

For ca. 14 dage siden var det hele 14 spillere som ikke havde betalt og i denne uge viste kammeratskabet sig i DAN forleden dag, da en spiller ikke havde råd til betale kontingentet inden kampen og fik hjælp af sine medspillere som var med til, at DAN var en trin tættere på et stærkere hold mod Viking i søndagens kamp på Hover Stadion.

Den sidste forhindring for, at DAN kunne opstille et fuldt forstærket hold på søndag er de sidste indmeldelser hos DDI som DAN forsat venter svar på. De seneste meldinger i formiddags ifølge en tæt kilde i DAN skulle turneringslederen Jørgen Jørgensen havde givet klubben gode chancer for de går igennem inden kampen.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram