hello world!
Udgivet: 12. oktober 2013

DAN bliver talstærkt mod Viking og slipper for karantæne

Omkring ved 1 tiden i nat blev det meddelt intern i DAN, at der er givet grøn lys til de sidste spillere som skal være med til den talstærke trup i søndagens kamp mod Viking på Hover Stadion.

I Globen Sport har man spændt ventet på tilbagemeldingen om det kunne lykkes DAN, at få godkendt spillere som skifter klub midt i sæsonen uden tildeling af et administrativt karantæne på 90 dage og dermed være klar til søndagens kamp mod Viking.

DDIs love A 11.1

Ved klubskifte får aktive 90 dages karantæne i alle idrætsgrene. Karantænen regnes fra poststemplets dato. Klubskiftet i perioden 15. juni – 15. august medfører ikke karantæne. Aktive er tidligst startberettiget fra 15. juli samme år for sin nye klub. Ved klubskifte forstås, at både udmeldelse og indmeldelse har fundet sted.

Globen Sport har på nuværende tidspunkt en trup på 21 spillere og længe haft et ønske om flere spillere til truppen, men det så håbløs ud fordi klubben troede man ville få tildelt et administrativt karantæne på 90 dage.

Derfor er man i fodboldafdelingen nu sat på overarbejde for, at få fat på spillerne og påbegynde ind- og udmeldelsesprocessen sådan Globen Sport kan udvide truppen inden kampen mod Døvania lørdag d. 19. oktober 2013 i København.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram