hello world!
Udgivet: 21. januar 2010

Dahlstrøm skifter til Globen Sport

Laurits Dahlstrøm er ny spiller i Globen Sport, Han var med da Globen Sport sig sølv i DM i futsal tidligere i år.

Laurits Dahlstrøm ramte topformen for 13 år siden i 1997 og kom ind i landsholdsvarmen i 1998. Det blev dog aldrig til nogen kampe for landsholdet. I mellemtiden har han været plaget af skader og holdt mange pauser fra fodbold.

Laurits Dahlstrøm har tidligere spillet for Døvania, KI og Ahorn. Han blev træt af blot at være overskudsspiller i Ahorn og vil nu prøve at genfinde formen og glæden ved fodbold i Globen Sport.

Han er meget begejstret for skiftet til ligaens absolutte tophold og udtaler:

"Globen Sport er et hold der består af mange teknisk dygtige spillere, som jeg håber jeg kan lære af og at deres tilstedværelse kan være med til at løfte mit niveau", han tager dog ikke noget for givet og ved at det kræver hårdt arbejde: "Jeg ved der er lang vej endnu. Der skal arbejdes meget på konditionen og løbepensumet. Men jeg ser frem til en god tid i Globen Sport"

Desude har Laurits Dahlstrøm, trods flere Døveligakampe, hans første mål til gode. Det håber han at score for Globen Sport og han lader det ikke være nogen hemmelighed hvem han helst vil score mod. "Ahorn", lyder det prompte.

Globen Sport byder Laurits Dahlstøm velkommen i klubben og ser frem til et godt samarbejde.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram