hello world!
Udgivet: 2. januar 2015

Dag 2 fra Racehall Of Champions 2014

Dag 2 blev 80kg og 65kg klassen afviklet, hvor 80kg klassen er den helt klart mest populære vægtklasse, da der er deltagelse fra hele 67kørere, så hele løbet må deles op i 8 Heats, hvor alle skal køre de obligatoriske 3 heats hver. På grund af dagen store tilmeldingstal, bliver der afviklet en semifinale for de bedste 40 og der skal man finde de bedste 20 der skal køre finalen.

65kg klassen er forbeholdt børnene, dermed ikke noget GSG eller vores gæster deltager i.

Ian var meget fokuseret idag, og kørte sig ind på en samlet 5 plads i de indledende 3 heats med positionerne P5-P3-P2, konkurrencen er tydeligvis hævet siden gårdagens løb, men Ian's rutine og enorme sindsro holder ham med i toppen og han kvalificerede sig til semifinalen.

Patrick viste en tydelig forbedring, hvor hans nerver åbenbart havde fundet noget ro og koncentration, da han kom ind som nr.21 i den samlede stilling, efter at have kørt P5-P11-P11 i hans 3 heats og i semifinalen skal han holde hovedet koldt og bevare den koncentration som han har haft i det hidtidige løb.

Franklin kæmpede igen idag en meget brav og hård kamp, men desværre var den hævede niveau en for stor mundfuld for den aldrende herre. Selvom han kørte markant bedre end han gjorde dagen før, rakte det desværre ikke point nok til at komme i top 40, da han desværre fik en samlet 57 plads, efter at have kørt følgende placeringer i hans indledende heats P22-P21-P19

Semifinalen blev delt op i 2, sådan at den ene semifinale kørte dem med lige placeringer, og i den anden kørte dem i ulige placeringer. Det betød at Ian og Patrick skulle køre i den samme semifinale, hvor Ian startede i P3 mens Patrick startede som P11. De bedste 10 fra de 2 semifinaler skal køre i finalen.

Ian kørte i mål som P5, efter Mikkel Johnsen (Danmark) puffede en del til Ian, så han mistede kontrollen kort i et sving og mistede 2 placeringer, men han kvalificerede sig alligevel til Finalen. Mens Patrick sluttede som nr.14, han kæmpede for at avancere, men de andre kørere ville det anderledes, og gjorde deres for at Patrick ikke fik plads nok til at komme ind i linjerne og dermed mistede han desværre placeringer, selvom han ellers havde kørt flot hele aftenen.

I Finalen startede Ian i P5, og allerede fra start og til efter halvejen af finalen var positionerne for kørerne stort det samme, og det lignede nærmest en kæmpe slange der snoede sig igennem banen og alle kørerne ventede på den mindste fejl man kunne udnytte. Det var først efter halvdelen af løbet, hvor nogle kørere kørte fra de andre og skabte større rum, men top 10 var uændret hele vejen til det ternede flag kom frem og dermed sluttede Ian som nr.5 i finalen. Den forsvarende mester Jannik Nielsen (Danmark, Pølle Racing Team), blev slået af Arnaud Teuwens (Polen) med hele 2,784 sekunder, Jannik Nielsen sluttede selv som 3'er. Hvor Kasper H. Jensen blev 2'er med sølle 0,377 sekunder efter den vindene Teuwens.

GSG's gæster fik følgende resultater idag:

Eduardo Favilla (Brasilien) Nr.44 i den samlede stilling efter at have kørt følgende placeringer i sine 3 heats P15-P17-P15 (Nåede ikke semifinalen)

Eugen Smucinschi (Irland) Nr.66 i den samlede stilling efter at have kørt følgende placeringer i sine 3 heats P24-P24-P25 (Nåede ikke semifinalen)

Jason Landers (Irland) Skulle ikke køre mere.

Graham Finnegan (Irland) Nr.64 i den samlede stilling efter at have kørt følgende placeringer i sine 3 heats P22-P24-P26 (Nåede ikke semifinalen)

Stefan Reiz (Tyskland) Skulle ikke køre mere.

Olaf Plettenberg (Tyskland) Skulle ikke køre mere.

Markus Warnebier (Tyskland)  Skulle ikke køre mere.

Alexandra Merkel (Tyskland) Nr.63 i den samlede stilling efter at have kørt følgende placeringer i sine 3 heats P23-P26-P22 (Nåede ikke semifinalen)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram