hello world!
Udgivet: 7. august 2019

Carsten Hansen vil støtte skytten Jan Winther

I weekenden fik Globen Sport en henvendelse fra Carsten Hansen. Carsten har stor sympati for døveidrætten og synes godt om klubbens projekt samt GS indsamling for skytten Jan Winther. Derfor er han nu gået i gang med hjælpe Jan Winther. Han vil kontakte en masse virksomheder og indsamle sponsorgaver til en internetaktion, hvor pengene skal gå til Jan Winther og hans VM deltagelse til oktober 2019.

Carsten Hansen er ikke medlem af klubben, men ønsker bidrage med frivilligt arbejde fordi han gerne vil bidrage til Jan Winther kan komme til VM med det rigtige udstyr og en lav egenbetaling. Han er 28 år gammel, uddannet plastmager og arbejder til dagligt i Tistrup med stor passion for frivilligt arbejde.

Tidligere har Carsten haft succes med flere aktioner og indsamlinger under Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) i døveidrætten, og fik blandt andet sidste år prisen som Årets Indsats 2017 af forbundet. Hvor han fik skaffet imponerende mange midler.

Nu hilser Globen Sport, ham velkommen til parasport idrætten og ønsker ham held og lykke med aktions- og indsamlingsarbejdet til gavn for skytten Jan Winther.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram