hello world!
Udgivet: 14. marts 2020

Breddeidrætten får Suleyman Tokgöz som ny idrætsleder

I Globen Sport er man rigtig glade for den store interesse for at være idrætsleder i klubben og har forståelse for tiden også er den afgørende rolle ved frivilligt arbejde.

Den sidste tid har det været svært for den tidligere idrætsleder Jannick Brøndum at finde tiden sideløbende med hans daglige gøremål og hans frivilligt arbejde i Ungdomsklubben Tegnbølgen. Her er det dog lykkes klubben at finde en ny breddeidrætsleder i Suleyman, som blev præsenteret på generalforsamlingen i Aarhus som efterfølger for Jannick.

Suleyman har ikke erfaring som idrætsleder, men har været med i mange forskellige arrangementer og klubber, hvor han også glæder sig til en ny karriere som foreningsleder. Han har allerede nu planer om tage imod klubbens forskellige lederkurser, og glæder til sammen med klubben gennemføre flere sociale arrangementer for at samle døve og hørehæmmede i hele Danmark.

Allerede nu på tegnebrættet er der planer om en sommerfest kombineret med idrætsaktiviteter, hvor det faktisk er en hel del år siden der blev gennemført diverse sommer- og julefester for klubbens medlemmer.

Klubben byder herlig velkommen til Suleyman.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram