hello world!
Udgivet: 13. februar 2020

Bestyrelsen klar med målsætning for 2020

I går aftes blev bestyrelsens andet bestyrelsesmøde elektronisk via video, hvor man gennemgik en masse gode og spændende emner for 2020.

Klubben har hjemsted i Aarhus Kommune, men bestyrelsen er spredt rundt i Europa omkring Aarhus, Roskilde, Oslo og Barcelona. Derfor afholder bestyrelsen et elektronisk bestyrelsesmøde hver 3. uge med beslutninger, oversigter og opsamlinger af klubben generelt.

Klubben er gennem længere tid blevet optimeret med nye regnskabs- og administrative platforme, som gør bestyrelsen, har direkte og ubegrænset elektronisk adgang til regnskaberne, klubbens e-mail, klubbens filer og klubbens materiale. Det har været en stor gevinst for bestyrelsesarbejdet, som kan mærkes på de elektroniske bestyrelsesmøder som kun varer 1 time fordi alt er tilgængelig.

Siden bestyrelsen blev valgt sidste år, har målsætningen været, at klubben vil arbejde for gode intentioner og visioner for døveidrætten. Klubben ønsker holde fast i kerneværdierne, gennemsigtighed og kommunikation.

Bestyrelsen har foretaget mange spændende tiltag på det sidste, hvor man er blevet medlem af Dansk Skytte Union, Jyllands Skytte Forbund, samt et kommende medlemskab af eSport Danmark. Derudover har klubben et fantastiske samarbejde med DGI og Parasport, hvor det giver klubben de helt rigtige redskaber og muligheder for virkelig være medlemmerne til gavn end tidligere.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram