hello world!
Udgivet: 25. august 2009

Andersen: "Varmen og fugtigheden bliver noget af en udfordring"

Her bringer jeg det femte interview i rækken. I dag forhører jeg landsholdets nye mand, Brian Andersen.

God fornøjelse!

Hvad er dine forventninger til det danske landshold?
Mine forventninger til holdet er, at vi spiller noget målsøgende og flot fodbold. Hvis alt går efter planen er mit realistiske mål, at vi ender i top 6.
Mine personlige forventninger er, at få nogle kampe fra start og vise at jeg er værd at satse på. Samt suge en masse til mig og lære at være til en slutrunde, da det er min første slutrunde.

Hvilket landshold ser du mest frem til at møde?
I puljen er det helt sikkert Argentina, fordi de har en stor fodbold tradition. De er rigitig dygtige samt teknisk overlegne. Men det bliver rigtig spændende at se hvordan de er i døve regi.
Det ville også være fedt at møde de forsvarende Europamestre, Frankrig. De har et af verdens bedste døve landshold, så det kunne være spændende at se hvordan vi ligger niveaumæssigt i forhold til dem, og hvordan vi ville klare os mod et så godt hold.
Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at møde Spanien.... Hævnens time! Efter Champions League 09, så det siger sig selv.

Hvad det danske landsholds største force?
Jeg vil tro at vi har to mere eller mindre lige gode målmænd i Ken og Søren, hvor dagsformen er det afgørende. En anden styrke er vores offensive spillere, hvor vi har mange gode spillere som kan spille mange forskellige pladser som Brian Bille, Jon og Nassor. Ligeledes synes jeg, at mange af de danske spillere er lige, hvilket gør bænken god - der er mange der banker på startelleveren.

Hvor mener du landsholdets svageste punkt ligger?
Jeg er lidt ked af at sige dette, når jeg selv spiller den plads, nemlig venstre back. Ellers er vi godt spillet ind.
Grunden til at jeg siger dette, er at vi ikke har optimale muligheder for pladsen. Jeg er ny i landshold samhæng og skal bruge lidt tid til at vænne mig til samspillet og de taktiske spil i spillet, som dog hele tiden bliver bedre (Synes jeg selv). De andre spillere der bliver brugt på vesntre back, er oftest højrebennet, dog er de gode spillere, ellers ville de jo ikke komme med til OL 😉

Hvad bliver jeres største udfordring på vejen til guldet?
Varmen og fugtigheden bliver noget af en udfordring for os. Eller at vi ikke får spillet til at fungere, som vi gerne vil.

Hvordan lyder formelen der skal sikre Danmark guld?
Formelen til guldet, er vel at det som foregår udenfor banen, nemlig det sociale. Jeg tror på, at det bliver lettere at få spillet til at fungere inde på banen, hvis der er en god stemning og et godt sammenhold spillerne imellem udenfor banen, hvor man også bakker hinanden op. En anden vigtig ting for at Danmark tager guldet, er at vi (spillerne, red.) følger Tonnys taktiske anvisninger og at vi undgår skader og andre uheld.

Er holdet fit for fight?
Synes at holdet er i god form og alle virker oplagte til at gøre en forskel og kæmpe med alt de har i sig.
Personligt døjer jeg med problemer med lysken. Jeg har fået nogle øvelser som jeg kan lave. Dette skulle gerne hjælpe samt gøre lysken stærkere. Jeg har også døjet med en knæskade, med det går heldigvis rigtig godt, så håber at knæet er stærkt nok til en slutrunde.
Ser frem til kæmpe oplevelser fra den 31 august.

Tyfonen Morakot, ramte for to uger Taiwan og medførte alvorlige oversvømmelse og har ydermere kostet menneskeliv. Er det noget der bekymre dig så kort tid før afrejse?
Det er faktisk ikke noget som jeg går og tænker over, da de værste oversvømmelse foregår i den sydlig del af Taiwan, hvor OL foregår i den nordlig del af Taiwan. (det er ihvertfald som jeg har forstået det, og fået det fortalt)
Selvom det er trakisk at tyfonen har kostet mange livet og efterladt mange mennesker hjemløse. Håber at det snart er ovre, og befolkning kan starte på en frisk og finde sig selv igen

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram