hello world!
Udgivet: 5. juni 2014

Ændring i døveligaen kan betyde farvel til DCL

Når Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) d. 15. juni 2014 gennemfører fodboldledermøde med fodboldklubberne i Danmark, så er der allerede nu en masse snak om 11-mands fodbold skal forsætte eller ændres til 7-mandsfodbold? Dagen vil være en meget vigtigt dag, hvor klubberne skal tage stilling og vedtage turneringsformen for sæsonen 2014/15 i herrefodbold.

Fodboldafdelingen i Globen Sport har tidligere ønsket, at 11-mands turneringen skal ændres til 7-mandsturnering – men nu er konsekvenserne ved, at gå op for Globen Sports repræsentanter Jeppe S. Nielsen og Michael Vestergaard under DCL mødet i Serbien torsdag aften.

Jeppe S. Nielsen fra Globen Sport har informeret sin bestyrelse her til aften efter mødet, at hvis Danmark ikke gennemfører en 11-mandsturnering med mindst 2 hold og mindst 2 kampe herunder en officielt DM mester – så vil det betyde, at Danmark ikke kan deltage til Deaf Champions League mesterskaberne i udlandet.

Globen Sport ER kvalificeret til Deaf Champions League i 2015 som officielt mester for den danske døveliga sæson 2013/14. Men sæsonen 2014/15 vil være afgørende for en dansk deltagelse til DCL i 2016.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram