hello world!
Udgivet: 10. november 2016

9th DCL Aarhus 2016 takker UEFA for støtte

På billedet fra venstre ses UEFA repræsentanten Allan Hansen sammen med OC præsidenten Michael Vestergaard.

UEFA var en af dem som gav anerkendelse til værtskabet for 9th DCL Aarhus 2016, og desværre var det ikke noget som kunne gives officielt. Det skyldes værtskabet Deaf Champions League ikke er et organ under UEFA, men under EDSO - European Deaf Sports Organisation.

Under et officielt fodboldarrangement i København i sidste uge deltog UEFAs eksklusiveudvalgsmedlem Allan Hansen, og her fik OC præsidenten Michael Vestergaard mulighed for, at rette en officiel tak til UEFA for den uofficielle anerkendelse og opbakning som værtskabet 9th DCL Aarhus 2016 fik fra UEFA.

Værtskabet 9th DCL Aarhus 2016 blev en kæmpe succes som høstede anerkendelse fra EDSO, de aarhusianske organisationer og blandt klubberne som deltog også fremhævede DCL i Aarhus. Blandt andet sagde klubberne, at det var det bedste praktisk gennemførte problemfrie værtskab til dags dato. Derudover har man også oplevet, at de andre værtskaber fik et underskud hvilket Danmark kan pralede med alligevel ikke blev tilfældet i Aarhus.

Underskud vendt til 0 kroner

9th DCL Aarhus 2016 blev gennemført med et underskud på 144.335,81 kroner.

Aflysningen af den store opvisningskamp på grund af konkursen i FC Vestsjælland gjorde, at værtskabet mistede en kæmpe stort indtægt og blev aflysningstruet op til 4 måneder før. Derfor underskrev OC præsidenten Michael Vestergaard personligt en underskudsgaranti på 100.000 kroner for det kunne blive gennemført, og her håbede han på skaffe pengene hjem i de 4 måneder hvilket desværre ikke lykkes.

Men uventet hjælp efter gennemførelse af værtskabet gjorde, at Globen Sport og Støtteforening DCL Sport kan præsentere et regnskab med 0 kroner i underskud. Det er aldrig sjovt, at stå tilbage med et kæmpe underskud. Men her er både UEFA repræsentanten Allan Hansen og OC præsidenten Michael Vestergaard  glade over, at den aarhusianske døveidræt kommer styrket ud af værtskabet med oprejst pande og kan være stolt af anerkendelsen og det resultat man har opnået.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram