hello world!
Udgivet: 20. marts 2021

CS:GO 2v2 Cup gennemført

Turneringens vindere i Globen eSport CS:GO 2v2 Cup blev Mads og Morten.

Stort tillykke!

I dag gennemførte Globen Sport i samarbejde med YouSee eSportligaen, den anden turnering som denne gang var med 16 friske deltagere fordelt med 2 deltagere på hver 8 hold. Turneringen blev desværre ikke streamet LIVE, men man kunne følge turneringen her: Globen CS:GO 2v2 Cup

Handlingsplan for CS:GO turneringer:

Nu har klubben sammen med YouSee eSportligaen gennemført de 2 første turneringer med 2v2 og 5v5, og modtaget tilbagemelding fra deltagerne for turneringernes forskellige tidspunkter. I februar måned var det en formiddagsturnering, mens det i dag var det en eftermiddagsturnering.

Udover tilbagemeldingerne som tages med til evalueringen, så kommer også oplevelserne fra Globen Sport og YouSee eSportligaen, som denne gang oplevede en større behov for CS:GO support, frem for almindelig turneringssupport i forhold til den første turnering i februar måned.

Når den tredje turnering gennemføres engang til april, så vil man have taget en endelig beslutning omkring informationsprocessen på tekst eller video, turneringens opbygning med kommunikation på Discord, registrering og accept via eSportligaen, samt spillet et tredje sted m. flere.

Resultaterne:

Gruppe A:

   (Klik på billedet for større format)

Gruppe B:

   (Klik på billedet for større format)

Slutspillet:

   (Klik på billedet for større format)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram