hello world!
Udgivet: 16. februar 2016

12K stopper som hovedsponsor for Globen Sport

Globen Sport har været meget glade og taknemlige for den støtte og samarbejde vi har haft med tolkefirmaet 12K som hovedsponsor, men det stopper desværre øjeblikkelig på grund af de nye regler hos Det Nationale Tolkemyndighed (DNTM).

I starten af februar fik vi meddelelse via DNTM om vi omgående skulle fjerne eksponeringen af 12K som sponsor. Derfor er logoet for 12K fjernet fra hjemmesiden, klubbens e-mail signatur og øvrige materialer fra klubben. Så det er en kædereaktion som sikkert vil komme til berøre alle klubber, organisationer og døves idrætsgrene som i dag er sponsoreret af tolkefirmaerne.

Det betyder også, at det nye hjemmebanetøj til fodboldholdet i forbindelse med DCL Aarhus 2016 bliver uden 12K logo, men klubben har fået lov til beholde det nuværende spilletøj, gokartdragter og beklædning frem til slutningen af 2017, da beklædningen er en sponsorsamarbejde med 12K, Kappa, Openminds og Finn Gadkjær.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram