For første gang nogensinde var døveidrætten repræsenteret til den årlige DM fest, hvor Aarhus Kommune og Eliteidræt Aarhus i samarbejde med Idrætssamvirket og Århus Stiftstidende fejrede alle årets århusianske idrætsmestre med deltagelse af 450 mennesker.

Anders Sehested har tidligere som døv idrætsudøvere deltaget i DM festen og blev hædret for sine danmarksmesterskaber i brydning for hørende, men i går var det Globen Sport som første gang deltog for døveidrætten til DM festen.

Globen Sport deltog med 12 idrætsudøvere og ledere sammen med klubbens 2 sponsorere, samt 2 tolke.

 IMG_2993

Øverst fra venstre ses Søren Bøgsted, Lucas Gravgaard, Benjamin Knudsen og Jeppe S. Nielsen.

 Nederst fra venstre ses Emil Empacher, Nicolaj Molbo, Søren Toura-Jensen, Tobias Holland, Brian Bille og Kenneth Borg.

 

 

DM festen startede med 2 timers VIP middag med ledere, idrætsudøvere og gæster fra de forskellige klubber, og efterfølgende underholdning og awardshow med værterne Thera Hoeymans og Nick Horup som også blev sendt direkte på TV2 Østjylland.

Underholdningen bestod I år af blandt andet Poul Krebs, Joey Moe, Kris Herman, Aarhus Flying Superkids, og de forskellige verdensmestre i sportsdans opføre »Vild med dans«.

IMG_3167

 

Ved afslutning af showet kom alle DM mestrene op på scene og sang sammen med Poul Krebs, mens der blev affyret med guldglans over årets idrætsudøvere 2013.

 

 

 

IMG_3183

 

Øverst fra Venstre ses Søren Bøgsted, Kim Bøge Andersen, Benjamin Knudsen, Jeppe S. Nielsen, Emil Empacher og Lucas Gravgaard.

Nederst fra venstre ses Nicolaj Molbo, Brian Bille og Søren Toura-Jensen.