A-medlem (Eliteidræt):
900,- om året for en idrætsgren
(Opkræves 450,- pr. halvår)

1250 kroner om året for flere idrætsgrene
(Opkræves 625,- pr. halvår)

A-medlemmer er de medlemmer som dyrker idræt på landsholdsniveau, og som ønsker medlemstilskud, skattefrie godtgørelser, deltagelse til internationale stævner som DCL m.m. (Med forbehold, da den økonomiske støtte skal komme via fonde og ikke via klubbens kasse)

B-medlem:
400,- om året op til 2 idrætsgrene
(Opkræves 200,- pr. halvår)

B-medlemmer er de medlemmer som dyrker idræt på klubniveau, og ønsker deltager til nationale idrætsaktiviteter med Globen Sport.

Praktisk information om 6-månedersregel:

Begge medlemskaber gælder 6-månedersreglen, hvor man først derefter kan opnå eksklusive goder som gratis deltagelse, tilskud til medlems- og landsholdsaktiviteter. Ved ændring af medlemskabet fra B til A vil der igen være 6-månedersregel, men ikke hvis man skifter fra A til B.

——————————————————-

Afbudsgebyr i Globen Sport:

Der er afbudsgebyr forbundet med klubbens aktiviteter som er generalforsamling, medlemsmøder, medlemsfester, idrætsstævner i alle idrætsgrene, træningsarrangementer i alle idrætsgrene herunder landsholdsaktiviteter med medlemstilskud.

Ved aktiviteter med egenbetaling fra medlemmerne:

Ingen afbudsgebyr – men egenbetalingen vil blive indraget og ikke returneret ved et afbud efter tilmeldingsfristen.

Ved aktiviteter med gratis deltagelse eller 0 kroner i egenbetaling fra medlemmer:

Der er afbudsgebyr tilsvarende klubbens udgift til aktiviteten ved et afbud efter tilmeldingsfristen.

——————————————————-

Rykkergebyr i Globen Sport:

Alle opkrævninger i Globen Sport udsendes med en betalingsfrist på 20 dage.

–          Rykkergebyr på 50 kroner tilføjes ved overskridelse af betalingsfristen med 1 – 20 dage.

–          Rykkergebyr på 100 kroner tilføjes ved overskridelse af betalingsfristen med 21 – 40 dage.

–          Rykkergebyr på 150 kroner tilføjelse ved overskridelse af betalingsfristen med 41 dage, og slettes som medlem.

Medlemmerne kan godt udsætte betalingsfristen ved aftale om en afdragsordning eller senere betalingsfrist. Ved sådan en aftale tilføjes der ikke rykkergebyr medmindre medlemmet ikke overholder den nye aftalte betalingsfrist.

Aftale om betalingsfrist eller afdragsordning skal ske til klubben på info @ globensport.dk